Tuotteet

MPY Laajakaista- ja TV-palvelut

Valokuitu- ja kaapeliliittymät, kaapeliTV-maksukanavat ja -kortit, modeemit ja WiFi-tuotteet.

Kannettavat, työasemat ja palvelimet

PC-laitteissa olemme panostaneet yhteistyöhön erityisesti Fujitsun kanssa. Meidät on hyväksytty mukaan Fujitsu Partner -ohjelmaan ja näin ollen tarjoammekin osuvia Fujitsun IT-ratkaisuja asiakkaillemme. Käymme kumppaniohjelman puitteissa säännöllisesti koulutuksissa ja löydämme näin ne osuvimmat ratkaisut.  Valikoimastamme löytyy muitakin tuotemerkkejä, käytännössä miltei kaikki pc-tietokone- ja oheislaitevalmistajat ovat meillä edustettuna.

MavaSoft -ohjelmistoratkaisu yrityksille

Mavasoft on pk-yrityksen laskutusohjelmisto, jonka kantava teema on helppokäyttöisyys. Löydät kaikki asiat helposti ja voit muuttaa niitä tarpeen mukaan. Siirry nyt nykyaikaan!

Voit tutustua ohjelmaan maksuttomalla demo-versiolla. Markulta (044 3035 350) voit kysyä demosta ja ohjelmistosta lisätietoja.

Verkko-, palvelin ja laitetilatuotteet

Toimitamme mm. Fujitsun, HP:n, Dellin ja IBM/Lenovon palvelimet, Microsoft-server -ohjelmistot, lähiverkon aktiivilaitteet (HP,Zyxel, Cisco jne) sekä laitetilojen telineet ja kaapit (Rittal, Toten) tarvikkeineen. Halutessanne paikalleen asennettuna tottakai!

Oheislaitteet ja tarvikkeet

Mm. Canon, HP, Brother, Epson jne. jne.  Kaikkea emme pysty varastossamme pitämään, mutta tilaamalla saamme tuotteet yleensä muutamassa päivässä toimitukseen. Kannattaa kysyä!