Pilvipalvelut

Toimittamamme "pilvipalvelut" ovat kotimaisissa huippulaadukkaissa ja turvallisissa konesaleissa toimivia laatutuotteita. Konesalit täyttävät Viestintäviraston vaatimukset 48B/2004 M "Erittäin tärkeät tilat", mikä tarkoittaa sitä, että ne tarjoavat suojan hyvin tärkeille ja luottamuksellisille tiedoille. Palvelujen tuottaja on suomalainen Anvia Hosting Oy.

 
Tiedustelut palveluista suoraan Markulta, gsm 044 3035 350 tai palautelomakkeella/sähköpostilla.
 

 
 
DataProfiT Exhange
 
Käytättekö edelleen perinteistä POP3-pohjaista sähköpostia? Onko teillä oma vanheneva palvelin? Ulkoistamalla sähköpostin pilveen, saatte edistykselliset yritystason viestintätoiminnot. Samalla vapaudutte palvelimen ylläpidosta sekä ylimääräisistä laite- ja lisenssikustannuksista.
 
DataProfiT Exchange on monipuolinen sähköposti-, kalenteri- ja yhteystietopalvelu työyhteisön tehokkaaseen sähköiseen viestintään sekä ajan-, ja tehtävien hallintaan. Palvelua voi käyttää (tarvittaessa) mukana toimitettavalla Outlook 2010 -sähköpostiohjelmalla omalla työasemalla, matkapuhelimella tai millä tahansa tietokoneella Internetin kautta ajasta tai paikasta riippumatta.  Toimii myös Outlook 2007, Mac Entourage, Mac Mail, iPhone ja Windows Mobilen kanssa. Myös Android-mobiililaitteissa (esim. Samsung Galaxy S2) palvelua voi hyödyntää äärimmäisen tehokkaasti!
 
 

 
 
DataProfiT Sharepoint
 
DataProfiT Sharepoint on turvallinen ja helppokäyttöinen intranet-ratkaisu yrityksesi asiakirjojen säilyttämiseen ja yhteistyön tekemiseen. Kaikki työtehtävien suorittamisessa tarvittavat tiedot ovat helposti saatavillasi, niin työasemalla kuin mobiililaitteella, sijainnista riippumatta. Sharepoint-portaaliin voit luoda ryhmille omia työpisteitä ja hyödyntää palvelun tarjoamia monipuolisia mahdollisuuksia viestintään, projektinhallintaan ja asiakirjojen muokkaamiseen.
  • Tehosta toimintaa tallentamalla kaikki tiedostot yhteen turvalliseen paikkaan
  • Löydä haluamasi tiedot välittömästi edistyneiden hakutoimintojen avulla
  • Yksinkertaista päivittäisiä toimintoja hyödyntämällä valmiita työnkulkuja
  • Paranna työryhmien tuottavuutta helppokäyttöisten työkalujen avulla
  • Hallitse sisältöä määrittämällä esimerkiksi suojausaetuksia ja vanhenemissääntöjä
  • Hyödynnä viestintätoimintoja kuten keskustelut, uutiset sekä wiki- ja blogisivustot
DataProfiT Sharepoint -palvelu on helposti räätälöitävissä yrityksesi tarpeisiin, niin ulkonäön kuin toimintojenkin osalta. Käyttöliittymä on yksinkertainen ja se integroituu saumattomasti muihin tuttuihin työkaluihin, kuten Microsoft Officeen. Tarjoamme tämän luotettaville Microsoft-ratkaisulle perustuvan palvelun edulliseen kiinteään kuukausihintaan, ilman yllätyksiä. Vastaamme koko palvelun toimituksesta ja otamme kokonaisvastuun ongelmien ratkaisemisesta, joten voit keskittyä olennaiseen.

 


 
 
DataProfiT Virtuaalipalvelin
 
DataProfiT Virtuaalipalvelin on paras mahdollinen ratkaisu, kun halutaan yhdistää kustannustehokkaasti korkeaa käytettävyyttä mahdollisimman joustavaan toteutukseen. Omien palvelinlaitteiden sijaan hankitte tarvittavan kapasiteetin korkeimmat tietoturvavaatimukset täyttävistä kotimaisista konesaleistamme.
  • Hanki palvelinkapasiteettia joustavasti tarpeidesi mukaan
  • Pidä tiedot kahdennettuina fyysisesti erillään olevissa palvelintiloissa
  • Hallitse virtuaalipalvelinta helppokäyttöisen hallintapaneelin avulla
  • Jätä välistä kalliit palvelinhankinnat sekä aikaa, vaivaa ja rahaa vaativat ylläpitotoimet
Microsoft Windows Server tai Linux-käyttöjärjestelmää hyödyntävä DataProfiT Virtuaalipalvelin soveltuu esimerkiksi verkkosivuston sijoituspaikaksi tai voi laajempana kokonaisuutena toimia toiminnanohjausjärjestelmänä tai tietokantapalvelimena. Ratkaisu sopeutuu täysin yrityksesi tarpeisiin, eikä palvelinratkaisun riittävyydestä tarvitse enää huolehtia.
 
Tarjoamme tämän luotettavan ratkaisun edulliseen kiinteään kuukausihintaan, ilman yllätyksiä. Vastaamme koko palvelun toimituksesta ja otamme kokonaisvastuun ongelmien ratkaisemisesta, joten voit keskittyä olennaiseen.